Onze website maakt gebruik van functionele en marketing cookies om jou een optimale website te bieden. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. - Meer info - Akkoord

Contact

SPECIAAL BERICHT: Het coronavirus heeft een ongekende impact en raakt ons allemaal. Wij volgen de maatregelen en adviezen van het RIVM en zorgen tegelijk dat je nog steeds bij ons terecht kan voor accessoires en meubels. We hopen op je begrip bij het volgende:

  • Je kunt te allen tijde online blijven bestellen in onze webshop. Houd rekening dat de bezorging van je bestelling één of enkele werkdagen kan vertragen, wanneer de vraag hoger is dan de capaciteit op de werkvloer van ons magazijn en die van onze verzendpartner.
  • Mocht je (een deel van) je bestelling retour sturen, dan kan het langer duren dan normaal dat jouw retour is verwerkt en teruggestort. Normaal gesproken lukt dit altijd binnen 14 dagen.
  • Bezoek je een verkooppunt van ons, dan vragen we jou rekening te houden met de geldende maatregelen van het RIVM zodat de medewerkers veilig en gezond kunnen werken, o.a.: blijf thuis met griep- of verkoudheidsklachten, houd 1.5m afstand en betaal bij voorkeur contactloos.
  • Vanwege Corona is onze klantenservice telefonisch iets minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Zet gerust jouw vraag op de mail en wij proberen deze zo snel mogelijk op te pakken!  Of bekijk onze veelgestelde vragen rondom bestellenbetalenbezorgen/afhalenretourneren en klachten

Wij wensen iedereen gezondheid en sterkte!

 


 

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag! Kies hieronder de categorie waar jouw vraag over gaat:

 

Kun je hier niet het antwoord op jouw vraag vinden? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen. Je kunt ons als volgt bereiken:

Riverdale Consument

Riverdale Zakelijk

E: info@RiverdaleNL.com

BTW-nummer: NL801223398 B01
KVK-nummer: 27142171

Back to top