Onze website maakt gebruik van functionele en marketing cookies om jou een optimale website te bieden. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. - Meer info - Akkoord

Contact

SPECIAAL BERICHTHet coronavirus heeft een ongekende impact en raakt ons allemaal. Wij volgen de maatregelen en adviezen van het RIVM en zorgen tegelijk dat je nog steeds bij ons terecht kan voor accessoires en meubels. We hopen op je begrip bij het volgende:

  • Je kunt te allen tijde online blijven bestellen. Houd rekening dat de bezorging van je bestelling één of enkele werkdagen kan vertragen, wanneer de vraag hoger is dan de capaciteit op de werkvloeren.
  • Mocht je (een deel van) je bestelling retour sturen, dan kan het langer duren dan normaal dat jouw retour is verwerkt en teruggestort. Normaal lukt dit altijd binnen 14 dagen, we hopen op je geduld dat het nu een week langer kan duren (21 dagen).
  • De bezorgers van PostNL houden afstand en tekenen na toestemming van jou als ontvanger voor ontvangst (i.p.v. handtekening voor ontvangst) om het contact tussen mensen te minimaliseren. Zij zullen vragen om de laatste 3 cijfers van je legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.
  • Bezoek je een verkooppunt van ons, dan vragen we jou rekening te houden met de geldende maatregelen van het RIVM zodat de medewerkers veilig en gezond kunnen werken, o.a.: blijf thuis met griep- of verkoudheidsklachten, houd 1.5m afstand en betaal bij voorkeur contactloos.


Wij wensen iedereen gezondheid en sterkte!

---------------------------------

Heb je een vraag voor ons? We helpen je graag! Kies hieronder de categorie waar jouw vraag over gaat:

 

Kun je hier niet het antwoord op jouw vraag vinden? Neem dan contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen. Je kunt ons als volgt bereiken:

Riverdale Consument

E: service@RiverdaleNL.com
T:
 +31 70 31 77 100 (ma t/m vr 9.00u-13.00u en 14.00u-16.30u)

Riverdale Zakelijk

E: info@RiverdaleNL.com
T: +31 (0)70 3177 100

BTW-nummer: NL801223398 B01
KVK-nummer: 27142171

Back to top