Onze website maakt gebruik van functionele en marketing cookies om jou een optimale website te bieden. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. - Meer info - Akkoord

Klachten en garantie

Ben je ergens niet tevreden over of is er iets aan de hand met een product dat je bij ons hebt besteld? Dat vinden we natuurlijk vervelend. We helpen je dan ook graag verder om het probleem op te lossen. Hieronder vind je meer informatie over onze klantenservice.

Klachten

Controleer allereerst bij ontvangst altijd goed je pakket. Want mocht je een defect constateren, is het product beschadigd of is er een verkeerd product geleverd dan mag je dit product binnen 2 maanden retourneren. Hiervoor gebruik je de retoursticker die je op je pakbon vindt. Zorg dus dat je deze goed bewaart. Meer informatie over retourneren lees je hier.

Natuurlijk kunnen er ook andere klachten voorkomen dan hierboven beschreven staat. Deze kun je altijd melden bij onze klantenservice. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00u-13.00u en van 14.00u-16.30u via de e-mail naar service@RiverdaleNL.com.

Garantie

Gaat jouw product te snel naar je zin kapot? Dan kun je via Riverdale een beroep doen op de garantieregeling. Hiervoor dien je de volgende stappen te doorlopen:

  • Stuur direct na constatering van het defect je verzoek met foto’s van het product naar service@RiverdaleNL.com
  • Geef aan ons daarbij ook je ordernummer door (het is dus belangrijk om deze te bewaren bij je aankoop)
  • Je ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen een reactie.
 

De bovengenoemde garantieregeling laat je overige rechten op grond van de wet uiteraard ongemoeid.

Back to top