Onze website maakt gebruik van functionele en marketing cookies om jou een optimale website te bieden. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. - Meer info - Akkoord

Mijn Riverdale Account

Wil jij graag een Riverdale account aanmaken en profiteren van veel voordelen? Volg dan de stappen voor het aanmaken van een account. 

Mijn Riverdale account aanmaken
Jouw bestelling kun je voltooien als gast of met jouw eigen ‘Mijn Riverdale’ account. Het account hoef je maar een keer aan te maken. Dit kan op twee manieren: 

  • Rechtsboven op de website kun je onder het tabje ‘Mijn Riverdale’ klikken op ‘Aanmelden’. Op deze pagina kun jij je als nieuwe klant regristeren. Zodra je gegevens goed zijn ingevuld krijg je van ons een e-mail toegestuurd met een bevestigingslink. Wanneer je jouw account hebt bevestigt ben je helemaal klaar om jouw account te gebruiken om te winkelen.
  • Het is ook mogelijk je account aan te maken tijdens het bestelproces. Je kiest hier voor de optie ‘Ik wil klant worden’ nadat je in je winkelmand hebt geklikt op afrekenen en je bestelling hebt betaald. Op de bedanktpagina na je betaling wordt een linkje weergegeven voor het aanmaken van een account.  


Voordelen van een account
In jouw persoonlijke Riverdale account kun je al jouw geplaatste bestellingen en de inhoud hiervan bekijken. Daarnaast worden jouw contactgegevens bij toekomstige bestellingen automatisch ingevuld na het inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Je bestellingen afhandelen en betalen gaat een stuk sneller en je hebt de mogelijkheid meerdere adressen op te slaan voor je bezorging (zo kan je nu en dan je vriend(in) of familie verrassen met leuke cadeautjes)!

Wachtwoord vergeten?
Heb je al een account, maar ben je jouw inloggegevens vergeten? Ga dan naar 'Mijn account' en klik vervolgens op 'Wachtwoord vergeten?'.

Adreswijzigingen doorvoeren
Klik op ‘Mijn Riverdale’ en ‘Mijn account’ rechtsboven op de pagina om in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Onder het kopje ‘Adresboek’ kun je jouw standaard adres voor facturatie en verzending wijzigen door onder je gegevens te klikken op ‘Bewerk adres’. Wanneer je klikt op ‘Beheer adressen’ kun je er voor kiezen om ook nog additionele adressen op te slaan, klik hiervoor vervolgens op de button ‘Adres toevoegen’. 

Back to top